BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 05-28-2010, 08:10 PM   #1 (permalink)
New Member
Join Date: May 2010
Model: 7130e
Carrier: sprint
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default browser icon wont load but I can get email

Please Login to Remove!

I'm on sprint and I can send and receive email on my 7130e but the browser icon isnt loading. I can access the browser through picture messaging but when it loads it says connection refused any ideas
Old 05-28-2010, 08:37 PM   #2 (permalink)
Dubdub's Avatar
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App6+
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,038
Post Thanks: 54
Thanked 783 Times in 743 Posts

Moved to the Legacy section.

Since you can send and receive email, I assume that you have a BB data plan. Try a battery pull and resend the service books.
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Old 05-29-2010, 07:42 AM   #3 (permalink)
Latino Hasta La Muerte
Join Date: Jan 2005
Location: Denville, NJ.
Model: Class
OS: 10.3.1
PIN: 3324918D
Carrier: Verizon
Posts: 9,055
Post Thanks: 52
Thanked 311 Times in 296 Posts

Check if an IT Policy is restricting the use of a browser.
Old 06-09-2010, 07:03 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
Join Date: Dec 2006
Model: I747
OS: 4.1.1
Carrier: at&t
Posts: 2,340
Post Thanks: 43
Thanked 117 Times in 107 Posts

The Search tool and BlackBerryFAQ answer many questions.

Last edited by devnull : 06-09-2010 at 07:05 PM.
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.