BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-26-2010, 09:20 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: Bharti Airtel
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Device Simulator not Launching (BB 8800)

Please Login to Remove!

Hi, I have a blackberry 8800. I have installed BlackBerry_Simulators_4.2.1.74_8800.exe on my laptop. But when I run it from start programs menu - it does not launch. Please advice. Laptop OS is XP.....regards, nirmal
Offline  
Old 06-26-2010, 05:01 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Sytner's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: UK
Model: 9800
OS: 6.0.0.337
PIN: S = Ouch
Carrier: Orange UK
Posts: 717
Post Thanks: 3
Thanked 42 Times in 38 Posts
Default

Wirelessly posted (8520 (5.0.0.411))

Right click on the start menu item to launch the simulator, then select properties. Then go onto compatibility and run it in win2k compatibility mode, and also select 'run as administrator'. Click Ok and try it and see if that works. Also try another simulator download, I have had some in the past that don't work, yet another version/carrier simulator does for some reason.
__________________
How To Create Wallpapers
VistaBB - Vista Aero Style
^ Not bad for a 15 year old?
9800 / 6.0.0.337
If someone posts something useful, click thanks!
Offline  
Old 06-28-2010, 08:01 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: Bharti Airtel
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks... I tried using your method but it did not work. Any other way around?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.