BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-05-2006, 12:22 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: NorCal
Model: 7100i
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default https login do not work?

Please Login to Remove!

I'm using the Nextel 7100i.

Is it only certain sites that do not work or all sites?

I can't log into my banks website because they say I'm not using an approved browser. OK, I get that.

But I also could not log into the BIS/BWC site. When I try I choose the frame called "login" I get the following error: We're sorry, but there has been an error processing your request. It is possible that you typed the addressed incorrectly, there is maintenance being performed on the system or an unexpected error. Please try again."

Is https login hit and miss, does it only work on sites designed for the browser on the phone? What is the technical name of the web browser on the phone and is there a version I should be tracking?

Many thanks,
-Bob
Offline  
Old 01-05-2006, 12:27 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
martin_j001's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Atlanta, GA
Model: none
OS: s60
Carrier: Nokia e71 on ATT
Posts: 366
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It is very much hit and miss. You can try changing your browser configuration, the emulation mode, and see if it works at all, but other than that there's no real way to tell whether or not a site will work or not.
__________________
www.PoliticalCancer.com
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.