BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-09-2006, 07:53 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 7130e
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7130e and google

Please Login to Remove!

Is anyone having trouble getting google and gmail on their phone??? Eveythime i use www.google.com, it goes to google canada, and i can't login into my gmail account or get google local to download on my phone! Verizon better fix this one quick... Just want to see if it's a personal problem or a problem with the network. THanks.
Offline  
Old 01-09-2006, 09:37 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Model: 7130e
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same thing happens to me google.com goes to google canada. I usually use www.google.com/xhtml because its formatted for cell phones
Offline  
Old 01-09-2006, 10:47 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2005
Model: 8700
Carrier: verizon
Posts: 54
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

To fix this problem, go to the google site and scroll down to the very bottom and select "Go to Google.com". This will take you to the std Google site.
Offline  
Old 01-09-2006, 10:25 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 7130e
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

worrrrd, thanks for the /xhtml info!! I still seem to be having problems but it is working intermittenly.
Offline  
Old 01-13-2006, 03:28 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2005
Model: 7130e
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7130e and Google Local

I was able to install from my 7130e but don't appear to have a data connection. Is there an APN that needs to be added for this to work or something? I'm on Verizon.
Offline  
Old 01-16-2006, 10:57 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2005
Model: 7130e
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Anyone else having problems running Google Local/Maps? Any ideas for a fix? Thanks!
Offline  
Old 01-16-2006, 11:44 AM   #7 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
whsbuss's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: SE PA.
Model: 9800
OS: 4.6.0.304
Carrier: AT&T
Posts: 2,791
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by camartin
Anyone else having problems running Google Local/Maps? Any ideas for a fix? Thanks!
No problems here. Been running since last week w/o any problems.
Offline  
Old 01-16-2006, 12:45 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2005
Model: 7130e
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

whsbuss, thanks...good to know it should work. Can you briefly describe steps for how you installed? I installed over the air from the Google site.

Also, does your Internet connection come through BES? I'm a BES user but my internet connection is through Verizon (I use the Internet Browser vs. the Blackberry browser for the web).

Last edited by camartin : 01-16-2006 at 12:48 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.