BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-10-2006, 01:59 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Model: 8320
Carrier: tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7105t and my space?

Please Login to Remove!

I just purchased a 7105t and am receiving an unknown error message after logging in. I have no problem when I sign on with my spint phone. Do I need to change my brower settings? Can anyone help?
Offline  
Old 01-10-2006, 05:02 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2005
Location: Greater Seattle Area
Model: 8820
Carrier: T-Mobile
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I get almost the same thing -- a completely blank page. I've mucked around with the settings and still can't get it either.
Offline  
Old 01-11-2006, 10:48 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Model: 8320
Carrier: tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

had anyone had any luck navigating through myspace with their 7105t?
Offline  
Old 01-11-2006, 11:04 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Model: 8320
Carrier: tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I can now navigate with searches and reading profiles but still can not get passed the log in screen.
Offline  
Old 01-22-2006, 11:31 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
jscully's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Toronto, Ontario
Model: 9530
OS: 5.0.0.419
PIN: 3066853A
Carrier: Bell Mobility
Posts: 329
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hate to bump a thread...but...
I too was looking to solve the same issue.
My search of "MySpace" turned up about 6 threads, and one had the solution...
Go through Berry411. just search MySpace, and sign in that way.
It gives you a "wap"-type look of the site, but it works well.


CREDIT TO CONCEPT for the...well...concept.

Last edited by jscully : 01-22-2006 at 11:39 PM.
Offline  
Old 01-23-2006, 12:06 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Model: 8320
Carrier: tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for your help. After using your tip I can now sign on using my berry! Very cool. Thanks again
Offline  
Old 01-23-2006, 03:35 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Los Angeles, CA
Model: 8703
Carrier: MetroPCS
Posts: 170
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I found upgrading to 4.1 helped. Dunno why, but it loads fine now.

Before (with 4.0) I had to turn the images off or close every other running program to load it.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.