BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-11-2006, 08:26 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Model: 7100G
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default no ring tone

Please Login to Remove!

Somwhow my ringtone got turned off. It doesn't even vibfrate so I am unaware that calls are coming in. Help!!
Offline  
Old 01-11-2006, 08:30 AM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,769
Post Thanks: 32
Thanked 439 Times in 379 Posts
Default

Have you tried resetting the BB by popping the battery out and then back in?
Offline  
Old 01-11-2006, 08:37 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Model: 7100G
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just did that- now it went diredt to VM without ringing.
Offline  
Old 01-12-2006, 07:54 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2005
Location: Minnesota
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had this problem with my 7100t a couple weeks after recieving it. Called BB service and they told me to upgrade the os to the current. After doing this it didn't happen anymore but they said if I had the same problem they would replace the handheld. For mine if I reset it by pulling the battery it would turn the sound and vibrate back on but this doesn't seem to work for you.
Offline  
Old 01-12-2006, 07:57 AM   #5 (permalink)
iPhone Convert
 
juwaack68's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Tulip City - MI
Model: iP5
OS: 6.0.2
PIN: to beans
Carrier: I'm not
Posts: 13,875
Post Thanks: 3
Thanked 72 Times in 55 Posts
Default

If you have the 7100i, try removing both the battery and the SIM card. I've had to do that when just taking the battery out doesn't work. I think that holds true for the 7100g as well.
Offline  
Old 01-12-2006, 08:27 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Location: Australia
Model: 9700
Carrier: Telstra
Posts: 113
Post Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had the same problem all of a sudden last month. I tried everything and never got it to work. I had the latest OS as well. What I did is formatted and reinstall the OS and it all back to normal just like new...
__________________
Regards
Imaz

9800 | 9700 | 8110 | 8100 | 8700g | 7100v | 7290
Offline  
Old 01-12-2006, 02:01 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2006
Model: 7100i
Posts: 103
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

good luck

Last edited by Nsupporter : 02-03-2006 at 01:17 AM.
Offline  
Old 01-26-2006, 02:16 AM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Location: Chattanooga, TN
Model: 7100T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Nsupporter
7100s are known for this what you need to do is go to profile change all of the settings and make sure do not disturb is set to no. once you have everything changed save the changes do a hard reset (taking batter out for 30 seconds) and then putting it back in. if it doesnt work reload hand held software
i did all this and reset and still nothing... when i try to listen to the tunes it plays bbCrystal for every single ringtone... dunno what that means. i also reinstalled EVERYTHING on it, then imported my address book. so it should be new settings, but i dunno?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.