BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-12-2006, 01:48 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2005
Location: NY, NY
Posts: 25
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7100t gmail help

Please Login to Remove!

my wife has the 7100 with tmo and uses gmail for a number of months now- have not had a problem having the gmail accessed on her unit until 2 days ago when she just stopped getting her gmail coming through. went on her tmo account yesterday and all looks fine, reactivated her gmail on the tmo site and got the activation email, went into gmail and confirmed the pop was set up right and it is. she can send emails and i can send to her tmo email address but nothing at all through gmail gets through to her blackberry - any advice on what can be wrong and/or or how i can fix this? thanks
Offline  
Old 01-12-2006, 03:25 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Sep 2005
Location: Northern Virginia
Model: 8830
OS: 4.5.0.138
Carrier: Verizon
Posts: 680
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try forwarding instead of POP. I use forwarding for my Gmail account and haven't had a problem at all.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.