BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 11-18-2004, 08:46 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
Join Date: Jan 2005
Location: South Carolina
Model: 8330
Carrier: Verizon
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Please Login to Remove!

Old 11-18-2004, 09:45 PM   #2 (permalink)
Admin & Founder
Join Date: Aug 2004
Location: Kitchener-Waterloo, On, Canada
Model: 9800
OS: 3.1415926
PIN: UnDisclosed
Carrier: Rogers
Posts: 5,269
Post Thanks: 6
Thanked 105 Times in 25 Posts


Tom Glogowski Owner and Administrator | |
Old 01-14-2005, 01:17 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
TheMatrix's Avatar
Join Date: Oct 2004
Location: New Jersey
Model: 7100t
Carrier: T-Mobile
Posts: 97
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Error message


My 7100t is now displaying "Out of coverage, no service" all the time. Only a Turn Wireless Off / Turn Wireless On corrects it.

Has this happened to anyone else?

Old 01-16-2005, 09:37 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
dsconnell's Avatar
Join Date: Jan 2005
Location: Oregon
Model: Iphon
Carrier: ATT
Posts: 52
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Never had a problem like that. All I've noticed is if I'm on the fringe area and drop a call, I get these funny beeps. Not used to that. I've had Nextel for seven years prior to my 7100t. With Nextel, usually only used the direct connect feature. Thought I'd miss it but don't. Anyway, no issues so far... knock on wood.
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.