BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-01-2006, 05:28 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
niteqwill's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Orange County, CA
Model: 8900
OS: 4.6.1.250
Carrier: T-Mobile
Posts: 141
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Browser doesn't work/open...

Please Login to Remove!

Today, I noticed that my browser on my 7100T does not work anymore. I mean, it doesn't even open, open any links in email/SMS, and the "Bookmarks" button doesn't activate it anymore.

I have uninstalled, reinstalled, installed w/o Java, etc... still no-go.

Any help? BTW, I'm running the Hong Kong CSL 4.1 software. It worked perfectly fine for the last 2 weeks, including a business trip all last week. Just today it decided to take a crap.
Offline  
Old 02-01-2006, 05:34 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
niteqwill's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Orange County, CA
Model: 8900
OS: 4.6.1.250
Carrier: T-Mobile
Posts: 141
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

also, all other internet service works fine... Google Local, Berry 411, RambleIM, etc.

btw, when I restart my device (after uninstall, reinstall, etc.) it consistently gives me this error message:

Uncaught exception: java.lang.illegalStateException
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.