BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-06-2006, 12:05 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Model: 7750
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7130E not able to receive E-Mail

Please Login to Remove!

I recently recived a new 7130E Verizon Blackberry. I am working with a BES 3.6 and my account works with other companie devices and other Verizon devices. I am having trouble getting email on this device.

I was able to use it for one day before it stopped working. I am no longer able to do a lookup or go on the internet. I am able to get phone calls and receive SMS messages.

I have a 1XEV on the device. I am able to register the device and get the message sent to me.

I had my BES admin delete my account and re-add me. IT seems unlikely that I have two bad phones but the account on the server works with other devices both Verizon and T-Mobile.
Offline  
Old 02-06-2006, 03:28 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2004
Location: Attached to a BlackBerry Near You
Model: none
Carrier: cingular
Posts: 57
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did you try a soft reboot of the device? I used to have many problems when I received users blackberries from Verizon with them not being provisioned correctly, but if worked initially then I would try to perform a soft reset first. If that doesn't work I would remove id from BES, then uninstall client on computer, then don't forget to delete the two Research in Motion registry entries and the RIM folder an its contents in the program files folder an also I would do a hard reset of unit. Then try reinstalling client an adding back to bes then generate key and yada yada. Hope that works.
__________________
Own: 7100t
Owned: 6510, 6750, 7510, 7750, 7230

Need help? ...just ask
Offline  
Old 02-08-2006, 06:20 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Model: 7750
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the suggestion. I had tried all those options. I had to fight with Verizon Tech support to get help. They keep telling me that everything was done correctly on there side. I finally called RIM and they told me that they don't see any data services on the PIN. I then called back to Verizon and argued with them so more and they still didn't do anything. Then I told them again that I had talked with RIM and that I wanted to speak with a manager then they reset the data services and everything started to work.

Verizon Tech support not the smartest!!!
Offline  
Old 02-08-2006, 07:15 AM   #4 (permalink)
Retired BlackBerryForums.com Moderator
 
d_fisher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Columbus, OH
Model: 9700
OS: SID 6.7
Carrier: AT&T
Posts: 4,455
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

In all my experiences with the cellular providers, they all have one thing in common. None of them like to admit that anything could possibly be misconfigured on their side. I cant tell you how many times I have heard "It must be your BES server". The one thing that really annoys me is when I ask what they did to finally fix the problem and they refuse to tell me.
__________________
Doug

Remember, please try searching first!

Need a screenshot? ... Like JavaLoader?
Try using BBscreen .....Use JL_Cmder!
or BBScreenShooter!

[SIGPIC][/SIGPIC]
Offline  
Old 02-08-2006, 01:33 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2004
Location: Attached to a BlackBerry Near You
Model: none
Carrier: cingular
Posts: 57
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah, I hated dealing with Verizon the most of all the carriers my old company used. Each call would be at least 45 minutes, one time talked to them then escalated to RIM, call took 2 1/2 hours. I don't have it written down anymore, but I had a tech finally after the 4th time tell me everything that he did so that from that point on I would tell the techs exactly what they needed to look at. This all had to do with our Verizon rep not having them setup correctly in the first place. He stopped returning my calls so I called his manager and got us a new rep...we never had that problem again....just a million others
__________________
Own: 7100t
Owned: 6510, 6750, 7510, 7750, 7230

Need help? ...just ask
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.