BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-28-2006, 08:18 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2005
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Send Option When Replying

Please Login to Remove!

When I chose to reply to an email, sometimes I have a Send option, but other times I don't, just Save Draft. Even when I save and the reopen the draft, there is no Send option. The recipient's email address is in valid form (as well as valid). Has anyone run into this issue? I just upgraded to the Bharti zen theme but am not sure if this has anything to do with it. Any ideas would be appreciated. Thanks. Jeff
Offline  
Old 03-28-2006, 08:21 PM   #2 (permalink)
BBF Veteran
 
coreyg510's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lost in Translation
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 3,190
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

First off, always try the basics, resetting your device by pulling the battery, deleting the service books and then having them resent and then see if you still have those issues.
__________________
He's Back....and better than ever!
Offline  
Old 03-28-2006, 08:23 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2005
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks. Will do. Also after I searched, then posted, I searched again, and saw this thread: Zen Theme Removed Send Option
Offline  
Old 03-28-2006, 08:24 PM   #4 (permalink)
BBF Veteran
 
coreyg510's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lost in Translation
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 3,190
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

A man who knows how to search!! You'll do well here!
__________________
He's Back....and better than ever!
Offline  
Old 03-30-2006, 10:45 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2005
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mission Accomplished!

Quote:
Originally Posted by coreyg510
A man who knows how to search!! You'll do well here!
Searching taught me that the only alternative was to wipe my handheld before enterprise reactivation. Per a BB guru at my hosted BES, Link2Exchange, the 4.1 OS sometimes corrupts the service books, and he confirmed a wipe is required. So I did. Now my missing Send option no longer is missing. Nor is there a reoccurrence of a problem that I and others on this forum had, a More Service Book Missing message when scrolling through a long message.

Interestingly, I lost little on the wipe. All I had to do was type my PocketDay key back in. Even my prior font settings were preserved. I thought a wipe would, well, wipe everything out. But it didn't.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.