BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-17-2006, 11:40 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Ossining, NY
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Update...

Please Login to Remove!

I updated to 4.0.2 and now whenever I go to the app loader it keeps saying Connecting device to ...(jvm) and it stays like that forever .Anyone else have this problem?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

HP Agilent 8350A Industrial Digital Frequency Sweep Oscillator Mainframe PARTS
$99.99
HP Agilent 8350A Industrial Digital Frequency Sweep Oscillator Mainframe PARTS pictureHP Agilent 70001A 8-Slot Spectrum Analyzer MMS Chassis Mainframe NO MODULE
$69.99
HP Agilent 70001A 8-Slot Spectrum Analyzer MMS Chassis Mainframe NO MODULE pictureAGILENT HP 70001A MAINFRAME
$85.0
AGILENT HP 70001A MAINFRAME pictureHP 8350B Sweep Oscillator Mainframe
$259.0
HP 8350B Sweep Oscillator Mainframe  pictureRacal Instruments 1264B VXI Bus Mainframe + National Instruments GPIB-VXI/C
$544.99
Racal Instruments 1264B VXI Bus Mainframe + National Instruments GPIB-VXI/C picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.