BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-17-2006, 04:57 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2006
Model: 7130e
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems with 7130e pairing with Moto HS850 Bluetooth

Please Login to Remove!

I am having a problem with the interaction between the 7130e and the Motorola HS850 headset. The connection keeps going in and out all the whiole while the handset is on my lap and I'm driving - could it be from bumps in the road? Also, occasionally my handset is hard rebooting or resetting and it takes close to five minutes to get back online - this never happened before I got the bluetooth!!
Offline  
Old 04-17-2006, 06:13 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Ninjatek's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Seattle, WA
Model: Pearl
Carrier: Tmobile
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by glennpfeiffer
I am having a problem with the interaction between the 7130e and the Motorola HS850 headset. The connection keeps going in and out all the whiole while the handset is on my lap and I'm driving - could it be from bumps in the road? Also, occasionally my handset is hard rebooting or resetting and it takes close to five minutes to get back online - this never happened before I got the bluetooth!!
Upgrade your Handheld OS to the latest version from vzw.smithmicro.com/blackberry/

After Upgrade, repair your Bluetooth, (Make Sure that when you pair it the bluetooth headset is about 1.5 feet away from the device to prevent a feedback loop) and then once it is paired, add it to your trusted device list. Problem solved.
__________________
Tech Support God
Tier III WDS - T-Mobile Rep,
My Views and Opinions do not reflect those of T-Mobile, Deutch Telekom, or WDS Global.
Offline  
Old 04-17-2006, 06:43 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2006
Location: Buffalo, NY
Model: 8130
Carrier: VZW
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just to be clear on Ninja's posting, repair means "re"-pair not "fix". I found the easiest way was to delete the old instance of your HS850 and create a brand-new pairing.

I know this is what Ninja meant, but when I read the posting it didn't seem clear to me and to alot of noob's they might be confused.

But yes the new VZW operating system fixes the Bluetooth problem.
Offline  
Old 04-17-2006, 07:15 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Ninjatek's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Seattle, WA
Model: Pearl
Carrier: Tmobile
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by gdfein
Just to be clear on Ninja's posting, repair means "re"-pair not "fix". I found the easiest way was to delete the old instance of your HS850 and create a brand-new pairing.

I know this is what Ninja meant, but when I read the posting it didn't seem clear to me and to alot of noob's they might be confused.

But yes the new VZW operating system fixes the Bluetooth problem.
Yes exactly the case... Sorry my Techanese got the best of me there. I have to remember that not everyone lives the jargon all day long.
__________________
Tech Support God
Tier III WDS - T-Mobile Rep,
My Views and Opinions do not reflect those of T-Mobile, Deutch Telekom, or WDS Global.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.