BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-20-2006, 04:09 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
SleeperFBody's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Model: 8700
Carrier: Verizon
Posts: 35
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Data Connection Refused?

Please Login to Remove!

I was sitting at my desk when my phone made a beep that i never heard before. Took it out of the holster and it said "data connection refused". I never had that before so i restarted it and it came back up but only went as high as the "edge" network. Then about 20 mins later it did it again. What gives? anybody else had this problem.
Offline  
Old 04-20-2006, 04:34 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
garran's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Hawaii
Model: 9700
Carrier: T-Mobile
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just had this problem tonight.
Seemed to have corrected itself within a few minutes after I noticed the "Data Connection Refused" message.

I'm guessing you're on Cingular's network
__________________
Garran

Website
Offline  
Old 04-20-2006, 04:44 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Lex Luthor's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Model: 9800
Carrier: xxx9824;xxx9824;xxx9824;xxx9824;xxx9824;
Posts: 1,620
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've gotten that a few times and it doesn't last long. It's not your BlackBerry that's the issue it's probably an error w/ your carrier or somewhere in RIM's network I assume.

When it happened to me I called BlackBerry data support and they told me they're aware of the issue and things will resume shortly and that my BlackBerry was fine it was on their end of things.
Offline  
Old 04-20-2006, 04:54 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2006
Location: DFW, Texas
Model: 8830
Carrier: Sprint
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i had the same problem tonite too...if you go options, advanced options, host routing table..then click scrolwheel and hit register now, all should be back to normal....
Offline  
Old 04-20-2006, 09:25 AM   #5 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
takeshi's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Houston
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 7,741
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Generally a carrier issue.
Offline  
Old 04-20-2006, 10:08 AM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Jelly Bean's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Model: torch
Carrier: at&t
Posts: 244
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, has been happening a lot lately
arrrggghhh
sometimes removing/replacing battery will fix it
I had to call server once
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.