BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-10-2006, 01:16 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Location: Minnesota
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can Not Login to this forum with my BB

Please Login to Remove!

When I try to login in to this forum (wap.blackberryforums.com) with my 8700g I receiver error 400 " Bad Request". Dobson Cellular help desk was of no help. Anyone have any suggestions? It has also happen on a couple of other web sites I have tried to go to.

Thanks in advance for any suggestions.

pkohn
old hp palmtop user trying to learn a BB

Last edited by pkohn : 05-10-2006 at 01:53 PM.
Offline  
Old 05-10-2006, 03:28 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
chirayu's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Bay Area
Model: 9630
Carrier: Sprint
Posts: 105
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Blackberry 8700c: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

Is javascript enabled? That may be the problem.
__________________
Model: 9630
Current theme: Sprint Default
Offline  
Old 05-10-2006, 03:35 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
whoscalling's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Thousand Oaks, CA (SoCal)
Model: 9550
OS: .517
Carrier: Verizon
Posts: 427
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

is there an easy way to reply to a thread from your BB. I am subscribed to certain threads and when I get the email notifying me of a new post that I want to reply to, is there an easy way to do this.

Right now I click on the link included in the email, log in, and if it is a long thread I have to go through all the old posts.
__________________
_____________________________________________
7100t, 7130e, 8700c, 8703e, 8830, Storm, Curve, Tour, Bold, Flip, Storm 2
www.evadearmor.com
Offline  
Old 05-10-2006, 04:15 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Location: Minnesota
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy

Quote:
Originally Posted by chirayu
Wirelessly posted (Blackberry 8700c: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

Is javascript enabled? That may be the problem.

Yes javascript is enabled but thanks for the suggestion. Any other Ideas?

Am I the only one have these problems, 400 error on some logins and returning to the login page on some other sites? I am able to login on some sites ok.
Offline  
Old 05-10-2006, 07:56 PM   #5 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Here
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 10,962
Post Thanks: 143
Thanked 126 Times in 48 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry 8700g: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

A 400 error is generally something on the serverside of things, most probably on Dobson Cellular's end.
Offline  
Old 05-10-2006, 08:48 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Location: Minnesota
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thank you. That's what I suspected. So far, every time I have talked with them (about once a day in the last week) Dobson's help desk has been useless.
Offline  
Old 05-10-2006, 08:58 PM   #7 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Here
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 10,962
Post Thanks: 143
Thanked 126 Times in 48 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry 8700g: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

I would think that they probably have a bad script somewhere on their server. Others are most probably getting the same error. Do you know anyone else with an 8700 using their service? If so have them give this forum a whirl and see if they can connect. You might try again as I am sure they will get the problem identified and corrected.

Last edited by LunkHead : 05-10-2006 at 08:59 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.