BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-12-2006, 06:22 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2006
Location: Manitoba, Canada
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7290 issue

Please Login to Remove!

Hello,
I am fairly new....I bought a 7290 off eBay this week. After I got it, I got it unlocked and updated the OS. I have an issue though. When I turn it off, I can't get it to turn back on without removing the battery for a couple seconds first. This was not the case when I got it, and even after the OS update. I did install a theme......would that have anything to do with it?
Offline  
Old 05-12-2006, 07:28 AM   #2 (permalink)
Retired BlackBerryForums.com Moderator
 
d_fisher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Columbus, OH
Model: 9700
OS: SID 6.7
Carrier: AT&T
Posts: 4,455
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

Themes have been know to cause their share of problems. I would remove it and see if that clears the issue. Then again, this may be why it was sold on eBay.
__________________
Doug

Remember, please try searching first!

Need a screenshot? ... Like JavaLoader?
Try using BBscreen .....Use JL_Cmder!
or BBScreenShooter!

[SIGPIC][/SIGPIC]
Offline  
Old 05-12-2006, 08:11 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2006
Location: Manitoba, Canada
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

maybe I will change the theme then. It was working perfect before then. Thanks anyway.
Offline  
Old 05-12-2006, 09:24 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
richardsbd's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: work in Washington, DC, USA
Model: 8700c
Carrier: The 'new' AT&T (formerly known as Cingular)
Posts: 123
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Deeva28
Hello,
I am fairly new....I bought a 7290 off eBay this week. After I got it, I got it unlocked and updated the OS. I have an issue though. When I turn it off, I can't get it to turn back on without removing the battery for a couple seconds first. This was not the case when I got it, and even after the OS update. I did install a theme......would that have anything to do with it?
I had two recently-purchased 7290s that developed the same problem - they have been exchanged under warranty. We do not (cannot) use themes...
__________________
Brian

user and maintainer of a bunch of BB8700s

current project - nordoxandsoaps.com | View my LinkedIn profile
Offline  
Old 05-12-2006, 10:23 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2006
Location: Manitoba, Canada
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My 790 is working well now. I put the themes back on and it's been working great all day. Maybe it was just a glitch?! Anyway, thanks for the help.
Offline  
Old 05-13-2006, 04:50 AM   #6 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Oct 2005
Model: 8320
Carrier: HK CSL
Posts: 505
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks dudes, I had the same problem before...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.