BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-22-2006, 10:47 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Model: 7130g
Carrier: Cincinatti Bell Wireless CBW
Posts: 50
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default handheld 4.1.0.309 reboots

Please Login to Remove!

I upgraded my 7100t to tmobile handlheld version 4.1.0.309
I have seen several problems:

1. Handheld reboots when making calls (sound like an old 3.8 problem)
2. After a reboot every time I do a NEW FUNCTION (new since the reboot) i.e. access adddress books, I get an hourglass for a very long time and then that function works normally.

Last edited by goldbergs : 05-22-2006 at 12:58 PM.
Offline  
Old 05-22-2006, 10:55 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
BBAdmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Port 3101.org
Model: .
Carrier: .
Posts: 2,491
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What device?? I had a similar problem when I was using a 7100 and loaded CSL 4.1 code (with the vendor.xml removed) on it.
__________________

Offline  
Old 05-22-2006, 11:08 AM   #3 (permalink)
Retired BlackBerryForums.com Moderator
 
d_fisher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Columbus, OH
Model: 9700
OS: SID 6.7
Carrier: AT&T
Posts: 4,455
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

I loaded 4.1.0.309 from T-Mobile on my 7100t the first night it was released and have not had any issues.
__________________
Doug

Remember, please try searching first!

Need a screenshot? ... Like JavaLoader?
Try using BBscreen .....Use JL_Cmder!
or BBScreenShooter!

[SIGPIC][/SIGPIC]
Offline  
Old 05-22-2006, 11:29 AM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2006
Model: 7105t
Posts: 981
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No issues here either with 4.1.0.309
Offline  
Old 05-22-2006, 12:56 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Model: 7130g
Carrier: Cincinatti Bell Wireless CBW
Posts: 50
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It is the 7100T .. had this problem several times. Never had a problem with 4.0.xxx
Offline  
Old 05-22-2006, 08:04 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Australia
Model: 8700g
Carrier: Telstra
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am experiancing issues opening jpg files with this OS. Always displays xxx8220;Unrecognized document formatxxx8221; when trying to open the attachment.
Offline  
Old 05-22-2006, 08:25 PM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7100T
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by goldbergs
It is the 7100T .. had this problem several times. Never had a problem with 4.0.xxx
This problem existed with the early version of the 4.0 software from T-Mobile. I didn't have a problem with this with any other vendor's version of 4.1, but today running T-Mo's 4.1 I had a reboot -- ironically it was while I was on the phone with customer care.

If anyone else is having this problem with T-Mobile's version of the 4.1 software please come forward!!!!!
Offline  
Old 05-22-2006, 09:21 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Model: 7105t
Carrier: tmobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7105 reboots

If you turn off bluetooth then it works fine. How do you down grade or fix this issue? I would like to have bluetooth back on.
Offline  
Old 05-23-2006, 04:30 AM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2005
Location: Augusta, ME
Model: 8700G
Carrier: T-Mobile
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same issues here. :( Bluetooth will sometimes work, but will randomly d/c the call. (moto H700, paired several times)
Offline  
Old 05-23-2006, 08:32 AM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Model: 7105t
Carrier: tmobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bluetooth and 4.1.0.309

It's definitely the bluetooth. Disable bluetooth and all is well. No reboots. I hope T-Mobile may fix this soon.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.