BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-23-2006, 08:51 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Model: BB
Carrier: Carrier
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7130e not receiving email

Please Login to Remove!

One of the director who has a 7130e at a remote location has not been able to receive any emails since his BB got activated back in April. I've requested the Exchange/BES team to delete and recreate his BES account..but I'm getting this answer from the Corporate helpdesk:

------------------------------------

In order to have that fixe ASAP you have to contact Local TAC for troubleshooting. (Reset, pin2pin, Wipe, reactivate…). If any of that works, incident should be escalated to E-IMC bu ETAC and they will inform the Deskside Support team only if local troubleshooting was completed unsuccessfully.

Peter Baran was activated on BES on April 13th 2006 by Tony P from the Exchange team.

P.S. a Wipe of the device has always solved those issues.

-------------------------------------

Can someone explain to me what helpdesk meant by "wipe"????? What are the steps to do that? 2 directors here in my office have 7250's so I'm not too sure if the 7130e buttons and menus are the same..
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.