BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-23-2006, 04:21 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Model: 7130e
Carrier: Verizon
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default question

Please Login to Remove!

I have a 7130e and went through the data connection refused and now its working but I have no browser icon? I'm sure this is a silly question, I saw under help that its possible the service is unavailable but the status is 1XEV?
Offline  
Old 05-23-2006, 04:23 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Donna's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Maryland
Model: 9650
PIN: t / Quart
Carrier: VZ
Posts: 203
Post Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

From the Home Screen, try <alt> Click trackwheel and select "Show All".
__________________
Donna
Offline  
Old 05-23-2006, 04:34 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2006
Model: 7290
Posts: 682
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

have you resent yourself the service books? or done a register now?
Offline  
Old 05-23-2006, 06:10 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
bobelliottjr's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Atlanta, GA
Model: 7520
PIN: 4011A2D7
Carrier: Nextel
Posts: 123
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Go to options/hosting router, click trackwheel select register now, should fix your problem.
__________________
Bob Elliott

Quote:
My Blackberry 7520, I never leave home without, it is my office on the move ...
Offline  
Old 05-23-2006, 06:13 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Model: 7130e
Carrier: Verizon
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the help that did the trick!
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.