BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-30-2006, 06:40 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Location: New York
Model: 7100g
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Where's the Browser?

Please Login to Remove!

Hey quick question...
I downloaded the new OS Version 4.1 for my 7100g (from My Cingular phone) and i installed it to my BB via my computer, but it failed to install properlly so i decided to wipe my phone and reinstall the OS and it worked to perfection.Now I seem to have everything except i've lost my browser! I tried a couple of times to reinstall & repair the upgrade with the software i downloaded but with no results. I even downgraded the software version back to 4.0 but the browser icon doesn't show up there either now. If you check "Applications" in settings, it shows Blackberry 4.1 core app and blackblack 4.1 system and phone thats it... Can anyone give me some help?

-kai
Offline  
Old 05-30-2006, 08:10 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2005
Location: Statesville, NC
Model: 8100
Carrier: Cingular
Posts: 101
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

if your browsers are missing, go into your BIS site and resend your Service Books, or go to Settings > Options > Network > Click on Bold Cingular listing, and choose REGISTER
Offline  
Old 05-30-2006, 10:23 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Location: New York
Model: 7100g
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default still no browser

I went & tried that and no such luck it didn't work is there anything else I can try? Or any other way I can approach this?
Offline  
Old 05-30-2006, 11:10 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
jungleland's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Philadelphia, PA
Model: BOLD
OS: 5.0.0.348
Carrier: At&t
Posts: 1,376
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by XxHghlndXX
I went & tried that and no such luck it didn't work is there anything else I can try? Or any other way I can approach this?
REREGISTER your HRT..That should do the trick..
Offline  
Old 05-30-2006, 11:15 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Location: New York
Model: 7100g
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default how to...

I would like to know exactly what sequence of button I have to input into my 7100g to register my hrt if u mean going into the host routing table and highlighting the bold print from the list and using the register now function I did and I was sucessfully registered but no icon appeared : (

Last edited by XxHghlndXX : 05-30-2006 at 11:19 AM.
Offline  
Old 05-30-2006, 11:38 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2005
Location: Statesville, NC
Model: 8100
Carrier: Cingular
Posts: 101
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

take your battery out now, leave it out for 30 seconds, and pop it back in and see if the icons come down after turning your wireless back on
Offline  
Old 05-30-2006, 12:58 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Location: New York
Model: 7100g
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How exactly do u get the back open? Its kinda tough to pull of and I'm not trin to break it lol
Offline  
Old 05-30-2006, 03:22 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Location: New York
Model: 7100g
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i figured out what i did wrong aparently when your setting up the os you need to go down the list and check all of the options that you want installed in the unit and i left the browser along with alot of other things i wanted unchecked... Me assuming that it was already checked was a mistake on my part sorry for the unnecesary headaches thanks for all your help everyone

Last edited by XxHghlndXX : 05-30-2006 at 03:43 PM.
Offline  
Old 05-30-2006, 05:11 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2005
Location: Statesville, NC
Model: 8100
Carrier: Cingular
Posts: 101
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

Np, and I meant HRT this morning, not Network but you figured it out
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.