BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-05-2006, 06:02 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Model: 8700g
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Encoding problem when replying or forwarding

Please Login to Remove!

Whenever I reply or forward an email, it seems to get encoded in base64. For most email readers that people use, this isn't a problem since the message automatically gets decoded. However, some people don't have email programs that perform this decoding so the message text is garbled.

Is there a way to change the encoding? Or prevent the reply/forward text from being garbled?

I searched on the forum but only found unanswered old threads. Has anyone dealt with this? (i'm using BIS on tmobile.)

BTW, for new emails that I compose from the blackberry, the message seems to be plain text and readable by all readers.
Offline  
Old 07-26-2006, 02:01 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2006
Location: Cambridge, MA
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 45
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm bumping this thread in case someone has some insight...I'm running into the same problem with my Cingular 8700, and would like to get it sending plaintext all the time if possible.

K.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.