BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-07-2006, 10:35 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8700
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bluetooth Headset Problem

Please Login to Remove!

I have a Motorola H500 paired with my 8700 and no voice or ring sounds come out of the headset. The sound is only through the BB. I brought my first H500 back to Cingular and the new one is doing the same. It leads me to believe the issue is with the BB configuration. It worked fine at one time then stopped. It is definately paired and the function button on the headset works (hangs up, redials), just no sound. Please help.
Offline  
Old 06-08-2006, 11:11 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chicago
Model: 8220
OS: 4.6.0.180
Carrier: T-Mo
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

A couple quick thoughts.

Do you have access to another BT headset you can try?

Is the phone volume up all the way?

I'd also try removing the device from the BT menu and then re-pairing.
Offline  
Old 06-08-2006, 01:37 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2006
Model: 8700c
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by hdenco
I have a Motorola H500 paired with my 8700 and no voice or ring sounds come out of the headset. The sound is only through the BB. I brought my first H500 back to Cingular and the new one is doing the same. It leads me to believe the issue is with the BB configuration. It worked fine at one time then stopped. It is definately paired and the function button on the headset works (hangs up, redials), just no sound. Please help.
I have the same headset with my Cingular 8700, Ive never had a prob. with sound, as already suggested go to your BB bluethooth settings and make sure you have deleted out any headset you will no longer use.
Offline  
Old 06-09-2006, 02:43 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8700
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for both your suggestions wingdo and jcjwireless. I tried all volume settings, re-paired it and to no avail.

It did get it to work though after I downloaded some of the bb apps (corrector, reply, etc.) which cuased it to reboot. Maybe the reboot was all it needed. Thanks again.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

2Pcs Schottky Diode 5A 100V Sb 5100 Sb5100 New Ic Y
$0.99
2Pcs Schottky Diode 5A 100V Sb 5100 Sb5100 New Ic Y picture1Pcs Dip-20 Atmel Atf16v8b-15Pu Atf16v8b Ic New E
$0.99
1Pcs Dip-20 Atmel Atf16v8b-15Pu Atf16v8b Ic New E picture15Pcs P6ke30ca Do-15 Bidirectional Tvs Transient Diode 600W 30V New Ic M
$0.99
15Pcs P6ke30ca Do-15 Bidirectional Tvs Transient Diode 600W 30V New Ic M picture100Pcs 2X3x4mm Rectangle Led Yellow Color Yellow Light Emitting Diode New Ic Z
$2.29
100Pcs 2X3x4mm Rectangle Led Yellow Color Yellow Light Emitting Diode New Ic Z pictureDevice Analyzer Mk-168 TrLcrEsr Transistor Lcr Esr Tester Semiconductor New I
$32.04
Device Analyzer Mk-168 TrLcrEsr Transistor Lcr Esr Tester Semiconductor New I picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.