BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-07-2006, 08:51 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2006
Location: CLT; NC
Model: 8800
Carrier: AT&T
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry No "Send" option when replying to email

Please Login to Remove!

Has anyone had this problem before? I am on a hosted BES, I can receive and send emails as usual. However, If I reply to an email using my blackberry I am not presented with an option to send the reply, only to save as a draft. What gives? Also, if the message is long, or there is the option for "more", I get an error "More Request Cannot Be Completed. Service book information not found". I have resent the service books from Cingular's online BIS resend service books option. I have also had the BES admin resend me the service books there. Still have the same problem. By the way, I have just upgraded to Bharti and when going through Enterprise Activation the activation does not go past "Your email address, "abc@xyz" is now enabled" I remember the last time there being an initilization of everything. However, my calender, contacts, tasks, and email all seem to work and sync properly other the the above said issues.

Any advice will be greatly appreciated.
Offline  
Old 06-07-2006, 09:31 PM   #2 (permalink)
Retired BlackBerryForums.com Moderator
 
d_fisher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Columbus, OH
Model: 9700
OS: SID 6.7
Carrier: AT&T
Posts: 4,455
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

Sounds like your BlackBerry is not properly activated. It also sounds like you have an IT policy applied that restrists the sending of email to only the BES email account. It will let you receive email from any account, but restrict you from replying or with any BIS account.

I would suggest that you wipe the BlackBerry again and reactivate.
__________________
Doug

Remember, please try searching first!

Need a screenshot? ... Like JavaLoader?
Try using BBscreen .....Use JL_Cmder!
or BBScreenShooter!

[SIGPIC][/SIGPIC]
Offline  
Old 06-22-2006, 11:36 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
rpfeffer's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: MD
Model: 9650
OS: 5.0.0.699
Carrier: Sprint BES
Posts: 530
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Also had this problem today. I'll try wiping and re-activating it tomorrow. Could this have something to do with the accounts I have registered with BIS interfering with my BES account?
__________________
9650 Bold - Sprint
BES 4.1 SP7
Offline  
Old 06-23-2006, 12:02 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2006
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, had this happen after upgrading to the latest CSL handheld software. It is a BES activation problem. I re-installed with a wipe and everything works now.

Scott
Offline  
Old 06-23-2006, 12:26 AM   #5 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
snowskier79's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Houston, TX
Model: Curve
PIN: No thanks, yo tienen una pluma.
Carrier: AT&T
Posts: 1,759
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

Find the jl_cmdr program. Great utility to fully wipe the device.
Offline  
Old 06-25-2006, 04:34 PM   #6 (permalink)
CrackBerry Addict
 
mas90guru's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Connecticut
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 655
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How was this resolved? I have this problem after Telstra.
Offline  
Old 06-25-2006, 07:44 PM   #7 (permalink)
CrackBerry Addict
 
mas90guru's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Connecticut
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 655
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wiped and re-activated to resolve my issue which involved not being able to reply to emails received after I performed the telstra OS upgrade to my Cingular BB 8700.

I tried erasing service books and nothing worked except a wipe and re-activation. Plugging the BB into the Desktop started my BES activation automatically.
Offline  
Old 06-25-2006, 08:12 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
chbak014's Avatar
 
Join Date: May 2005
Model: 8900
Carrier: blah
Posts: 176
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

is there a short key to send? instead of using the trac wheel?
i have yet to figure this one out. i've looked in stinsons faq's too.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.