BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-08-2006, 11:05 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 7105
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Ramble IM problems w/ 7105

Please Login to Remove!

everytime i try to log on using Ramble IM (newest version) it won't connect and comes up saying;

"Invalid Connection String: could not open tunnel - failed"

has anyone has problems like this? how'd you fix it? the OZ software sucks and I guess Ramble is the way to go.

PLEASE HELP ME SOMEONE!!!!!
Offline  
Old 06-08-2006, 01:39 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
mymitsu3kgt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: West Warwick, RI
Model: 9780
PIN: 236676A8
Carrier: TMobile
Posts: 1,213
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Go to the website that you downloaded Ramble from. Their FAQ page answers every error message including that one. That error is probably from faulty TCP settings. They have a link to the correct TCP setting for each service provider on their site as well.
__________________
T-Mobile Bold 9780
PIN: 236676A8
Offline  
Old 06-08-2006, 05:03 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 8100
Carrier: TMobile
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have the same issues pretty often. my tcp settings are right, too

i end up having to pop the battery out for a second and then put it back in and it'll work for a while...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.