BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-13-2006, 06:59 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2005
Model: 7100t
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8700g doesn't automatically insert "@" symbol in emails

Please Login to Remove!

When I compose on an email on my 8700g, pressing space doesn't insert an "@" symbol - it just adds a space. Same goes for the "."

The BB tips page on the 8700g mentions this shortcut, but it doens't seem to work. Any thoughts?

Thanks!!
Offline  
Old 06-13-2006, 07:02 PM   #2 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Pizzle's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South Florida
Model: 8310
PIN: T + PINT = QUART
Carrier: at&t
Posts: 2,385
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It does do it, but you'll need to put another space in for the "period" on the "dot com" or whatever for it to recognize that it's indeed an e-mail addy.

It took some getting used to for me, too. Compose an e-mail, and just use spaces for the entire punctuation. It should work just fine.
Offline  
Old 06-13-2006, 07:48 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2005
Model: 7100t
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Pizzle
It does do it, but you'll need to put another space in for the "period" on the "dot com" or whatever for it to recognize that it's indeed an e-mail addy.

It took some getting used to for me, too. Compose an e-mail, and just use spaces for the entire punctuation. It should work just fine.
Doesn't work for me. I enter "name company com" and get "message included an invalid address."
Offline  
Old 06-13-2006, 07:59 PM   #4 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Here
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 10,975
Post Thanks: 148
Thanked 142 Times in 54 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry 8700g: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

If you look at what you are typing it does look like a space but look under where you are typing and it is putting the @ and the dot...

Last edited by LunkHead : 06-13-2006 at 08:00 PM.
Offline  
Old 06-13-2006, 08:21 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2005
Model: 7100t
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by LunkHead
Wirelessly posted (BlackBerry 8700g: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

If you look at what you are typing it does look like a space but look under where you are typing and it is putting the @ and the dot...
Ok, I figured it out. It doesn't work with "Use Once" - I have to go to the actual email and then it work. I swear it was different on the 72xx series, but I'm probably just crazy! thanks!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.