BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-21-2006, 02:58 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
cellguy's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Cottage Grove, MN
Model: 9800
PIN: 25F09CFD
Carrier: AT&T
Posts: 202
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Delivery delay using Redirector

Please Login to Remove!

I'm a t-mobile user and have the redirector setup for my work email. Has been working great for about a month. However, for the last 36 hours or so it's taking about 4 hours to deliver a message to my BB. Anyone else run into this? Any quick fixes? I called T-mobile and they were their normal, useless self.

Thanks!
__________________
Torch LOVE IT!! 9th BB i've own and the best by far
PIN: 25F09CFD
Offline  
Old 06-26-2006, 12:13 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: many
Carrier: sprint
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes. I have the same problem. It occurs more with newer versions of the desktop but it appears to be trying to contact servers that do not respond.
Offline  
Old 06-26-2006, 12:32 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Ron1n's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8700c
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If you're using a corporate server, just use that rather than the redirector.

If not, try reinstalling the software.
__________________
7230 (Unlocked)/8700C
V3/V600/V505/T721
Offline  
Old 06-26-2006, 12:36 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Wishdemon's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 324
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If you look at some of the other forum parts...like the general section...you'll see that its a larger problem (I think)...most likely from RIM themselves from what I've been seeing from the threads.
Offline  
Old 06-26-2006, 01:33 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Nov 2005
Location: here
Model: 8320
Carrier: TMO
Posts: 305
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The problem is bis 2.0, 1.8 working just fine
__________________
[Stinsonddog's Blackberry Tips ] A+++++!
Offline  
Old 06-26-2006, 01:49 PM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Wishdemon's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 324
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

There ya go....thanks Like for the clarification.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.