BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-07-2006, 01:44 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2006
Location: Baltimore, Maryland
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry AHHHHHH at my wits end!

Please Login to Remove!

Okay so I just received my BB 8700G today... I had the 7105t... I do the whole thing with my sim card and go online to change the pin and all that good stuff... To try to make this a short story, I'm not receiving any e-mails... from anybody, not even customer care!! I was on the phone with BB support from about 8:30pm - now as i type (1:41am) off and on... the problem has yet to be fixed, every1 keeps saying something different and I'm pissed... they tried to connect me to RIM twice and lets not get into that HOLD TIME!! Did anyone experince this...

It shouldn't be this much of a proble to switch from the tmobile 7105t to the tmobile 8700g....
Offline  
Old 07-07-2006, 02:57 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Seattle18's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Seattle
Model: Curve
Carrier: Sprint
Posts: 1,610
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

There is obviously something wrong with the device. Take it back tomorrow, with time to spare, and don't walk out until they get it up and running and you receive a few test emails directly to your device, and can surf the web, etc.
__________________
My heart belongs to Liv...
Offline  
Old 07-07-2006, 07:10 AM   #3 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Mar 2006
Location: Sweet Home Alabama
Model: iFon4
OS: 4.0.1
Carrier: at&t
Posts: 601
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

two things to try. If you are on BIS, log into your acct and send service books. Also, on the device go to options/advanced settings/host routing table/click the wheel and choose register, click the wheel again.
Offline  
Old 07-07-2006, 11:06 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2006
Location: Baltimore, Maryland
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well i finally got it up and running 2hrs later. I got on the phone with RIM and they got it working
Offline  
Old 07-07-2006, 11:40 AM   #5 (permalink)
BBF Veteran
 
coreyg510's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lost in Translation
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 3,190
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Elaborate if you can as to what they did. Maybe that will help others in the future
__________________
He's Back....and better than ever!
Offline  
Old 07-07-2006, 12:43 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
mymitsu3kgt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: West Warwick, RI
Model: 9780
PIN: 236676A8
Carrier: TMobile
Posts: 1,213
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by CantHideTheHips
Well i finally got it up and running 2hrs later. I got on the phone with RIM and they got it working
What a tease, all the problem solving and no resolution.
__________________
T-Mobile Bold 9780
PIN: 236676A8
Offline  
Old 07-10-2006, 12:21 PM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2006
Location: Baltimore, Maryland
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i honestly have no idea what they did.... i heard the guy clicking keys, he sent a few test messages and then it was up and running... sorry guys
Offline  
Old 07-10-2006, 03:25 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Boston
Model: 8700c
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

First I would like to say that I am a PocketPC convert and I love my BB.

Now, if I were a betting man, and I am, I would say the tech sent the service books. I had the same problem until I went to the web page and sent the service books to my BB.
Offline  
Old 07-11-2006, 01:30 PM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2006
Location: Baltimore, Maryland
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nope it wasn't the service books... tired that bout 10 time (no exagg.) and it didn't work... he didn't try sending them again
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.