BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-07-2006, 03:55 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: New England USA
Model: 8700g
Carrier: T-Mobile / Nextel
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default newb: having trouble browsing

Please Login to Remove!

Hi all,
Just got my BB 8700g today, and have been encountering some browsing issues, perhaps you can assist with. The best example is that I cannot log onto the blackberryforums site , I get a "HTTP Error 400: Bad Request The server could not understamd the page request, or was unable to process it for some reason. Please try loading a different page" error. This seems to be a recurring theme. Any thought , or ideas what could be wrong. Could it be settings?

Thanks
Jess
Offline  
Old 07-07-2006, 04:03 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mount Prospect IL
Posts: 112
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You just got it today? Was it a new activation? Maybe your data hasn't been fully provisioned yet. T-Mobile says "24-72 hours".
Offline  
Old 07-07-2006, 07:28 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Triko's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8800
Carrier: AT&T
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do you get the same error visiting other sites? Try Google or Gmail...
Offline  
Old 07-07-2006, 07:53 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Location: Minnesota
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jnocerin
Hi all,
Just got my BB 8700g today, and have been encountering some browsing issues, perhaps you can assist with. The best example is that I cannot log onto the blackberryforums site , I get a "HTTP Error 400: Bad Request The server could not understamd the page request, or was unable to process it for some reason. Please try loading a different page" error. This seems to be a recurring theme. Any thought , or ideas what could be wrong. Could it be settings?

Thanks
Jess

I am on Dobson Cellular One and have the same problem. See this thread post #7 which I started several months ago. Can Not Login to this forum with my BB. Also, after visiting sites in which I would get this error and there are others, I would sometimes have to do either a soft or hard reset to get my browser to work or I would get the error on all sites I visited .

pkohn

8700g BIS on no help Dobson
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

MTS SYSTEMS CO RAM1200MD511C304221 / RAM1200MD511C304221 (REPAIR EVALUATION ONLY
$5.5
MTS SYSTEMS CO RAM1200MD511C304221 / RAM1200MD511C304221 (REPAIR EVALUATION ONLY picture147483 New-No Box, RAM USA N815X25TX1 Sprocket 25T RBW 1030A 1" ID
$22.32
147483 New-No Box, RAM USA N815X25TX1  Sprocket 25T  RBW 1030A 1OPTO 22 G4LC32RAM / G4LC32RAM (REPAIR EVALUATION ONLY)
$5.5
OPTO 22 G4LC32RAM / G4LC32RAM (REPAIR EVALUATION ONLY) pictureDATA RAM 61808 / 61808 (REPAIR EVALUATION ONLY)
$5.5
DATA RAM 61808 / 61808 (REPAIR EVALUATION ONLY) pictureGREENLEE 767 HYDRAULIC HAND PUMP WITH 746 RAM, NEW STUD for 800,750,7310 NICE
$375.0
GREENLEE 767 HYDRAULIC HAND PUMP WITH 746 RAM,  NEW STUD for 800,750,7310 NICE picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.