BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-21-2006, 12:21 AM   #21 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2006
Model: 7250
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default what I done

Please Login to Remove!

When I called Sprint they had me do this:

Options->Network->Start Provisioning

I wait for it to finish..

Options->Advanced->Host Routing Table->Register Now

They made me do this 3 times, no delay...register, register, register. I watched the network activity arrows go nuts as they sent me all the success messages.

Then when I went to service books I had a bunch more that were not there before, and it had added a few new icons.

Hope you get it set up!

- Morkie
Offline  
Old 07-21-2006, 02:36 PM   #22 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2006
Model: 8703e
Carrier: Sprint
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy

Quote:
Originally Posted by Morkie
When I called Sprint they had me do this:

Options->Network->Start Provisioning

I wait for it to finish..

Options->Advanced->Host Routing Table->Register Now

They made me do this 3 times, no delay...register, register, register. I watched the network activity arrows go nuts as they sent me all the success messages.

Then when I went to service books I had a bunch more that were not there before, and it had added a few new icons.

Hope you get it set up!

- Morkie
I guess that's where my phone differs from all the successful ones that can access internet because when I do that I still get no serivce book entries. I did it exactly as you and the sprint rep. told me. Well, I'm not sure. Does anyone know the number they give you when you first activate your blackberry 7130e. I believe it starts with the symbols ## followed by some numbers. Not sure. Thanks everyone for the help. Not even sprint has been able to solve this one. Strange.
Offline  
Old 07-22-2006, 07:50 AM   #23 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2006
Model: 8703e
Carrier: Sprint
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

issue resolved...thanks to everyone who helped.
Offline  
Old 09-04-2006, 02:39 PM   #24 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2006
Model: 7130e
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

howd u fix it?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.