BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-18-2006, 07:28 AM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
junior1790's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Connecticut
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 856
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mic just stopped working???

Please Login to Remove!

Ok so here is the deal, I have upgraded the OS on my 8700c several times, currently using telstra. I have also changed the housing with a new kit from promobility. I was EXTRA careful when changing to the new housing not to lose, break, bend, snap or crack any parts, especially internally. The issue I now have is my mic is not working, I can hear people just fine but no one can hear me on the other end and I have tested this out myself. I am 100% I do NOT have mute on... I seriously doubt this was the OS change but do any of you BB aficionado's have any idea what could be causing this??? Thanks....
Offline  
Old 07-18-2006, 11:09 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
mymitsu3kgt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: West Warwick, RI
Model: 9780
PIN: 236676A8
Carrier: TMobile
Posts: 1,213
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I know the earpiece is connected by two small gold contacts and I believe the mic is connected the same way. If those gold contacts are off even by a hair, it won't work. Try opening the phone up again and making sure the contacts are properly seated.
__________________
T-Mobile Bold 9780
PIN: 236676A8
Offline  
Old 07-18-2006, 12:02 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
junior1790's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Connecticut
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 856
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

tried that just now, still no dice?? I'm perplexed.....
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.