BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-20-2006, 12:36 AM   #1 (permalink)
Fuj
Knows Where the Search Button Is
 
Fuj's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Occasional no connection with Ramble or Opera Mini

Please Login to Remove!

Occasionally, when I try to access Ramble or Opera Mini it won't connect. I have the wap tcp setup and I can access the default browser just fine. Ramble will give me invalid connection errors and opera will give me the big can't make a connection error. But I won't do anything to it and later it will all work fine. Full signal and everything else is great. It's an 8700c.

Thanks!
Dan
Offline  
Old 07-20-2006, 11:59 AM   #2 (permalink)
Fuj
Knows Where the Search Button Is
 
Fuj's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm surprised that no one else has this problem. The Ramble error is "Invalid Connection String: Bad DNS Address" The opera mini won't load any pages and then I get the big page of connection error.
Offline  
Old 07-20-2006, 12:45 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
paulmac's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Upstate NY
Model: Storm
PIN: Ask
Carrier: Verizon
Posts: 277
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No, I have this problem a lot. I stopped using Ramble and now have purchased Yak-on, seems to work a little better. What really sucks is for some unknown reason my 8700C will just loose the APN settings under TCP. At least with Yak-on I can usually tell when that happens as it will say cannot connect to access point node. Then I re-input the APN settings, select save, and then I am good until the next time it just looses the the settings. Another good point with Yak-on is you can get some tech support with Ramble doubt there is any. I guess my point is I don't think any of the IM clients work 100%.
Offline  
Old 07-20-2006, 11:44 PM   #4 (permalink)
Fuj
Knows Where the Search Button Is
 
Fuj's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've discovered that a quick reboot solves the problem. This doesn't seem right though.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.