BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-31-2006, 07:29 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2006
Model: 7100i
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7100i custom tone and rings (classic) at same time?

Please Login to Remove!

I have a 7100i, and I have a custom tone for the phone, whe I get a call, I first get the classic "ring" and then my custom tone plays, but the ringer still rings? My friends 7100i does not do this, we checked our settiings, they seem to be the same, but only his custom tone plays, he does not get the "ringer" mixed in? Any setting I am missing?


Well no help here, found out myself, apparently it is a known problem, which I guess nobody knows, with VOICE mail alerts, remove battery, and it clears up the issue, if it does not you need to replace the unit.

Last edited by spider_mun : 07-31-2006 at 04:01 PM.
Offline  
Old 08-02-2006, 07:45 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Model: 7100i
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the tip.....the two rings were driving me crazy with no apparent solution in profiles....the old battery trick worked fine.
Offline  
Old 08-07-2006, 07:06 AM   #3 (permalink)
New Member
 
EffnBrtndr66's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Model: 7100i
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeh I experienced a similar problem but the good ol battery trick fixed the prob... When all else fails reboot the BB!
__________________
Nextel 7100i
PIN:4010D520

Email: [email address]
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.