BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-30-2006, 06:25 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8700
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default UK Based Help Please

Please Login to Remove!

I've recently started using a BlackBerry as I'll be travelling more with work and need access to email.

Unfortunately I can't get it to receive email (but sending is no problem). When I set up my account on my providers web-site no error messages flash up but the automated emails that should go into and immediately out of my Outlook Inbox just sit there. RIM_bca28a80-e9c0-11d1-87fe-00600811c6a2 is the subject heading.

My network provider is 02 and they don't seem to be much help. I'm not great with technology and there's no-one in the company that can offer any advice either.

Has anyone else had similar problems. Any simple terms, laymans advice would be greatly appreciated!
Offline  
Old 08-30-2006, 06:49 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
BBAdmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Port 3101.org
Model: .
Carrier: .
Posts: 2,491
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is this a BlackBerry Internet Service device which you've had to set up at o2email.co.uk?
__________________

Offline  
Old 08-30-2006, 07:28 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8700
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes.

The O2 email seems to work for both sending and receiving but my POP3 work email sends but doesn't receive.

Frustrating
Offline  
Old 08-30-2006, 08:17 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
BBAdmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Port 3101.org
Model: .
Carrier: .
Posts: 2,491
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Check your mail forwarding, perhaps you need to set it up again. Reading the error in Outlook, have you installed Desktop Manager? If so I think you've installed the wrong version. Reinstall it and ensure you select BlackBerry Internet Service when installing.
__________________

Offline  
Old 08-30-2006, 09:28 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8700
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks. I'll give that a try.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.