BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-31-2006, 09:34 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8700
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default belgium-mobistar-enterpr activation option disapears

Please Login to Remove!

hello all.

i am still a bit of a newbie

we are running ar server (copenhagen) and we are subscribed to enterprise edition here with a local mobile service provider (mobistar).

when i wipe the handheld and activate radio sygnal - automatically a browser window appears asking me to create account/ log in for internet. i do not do it, because i do not want it so I close the whole thing - but afterwards my enterpr activation option dissapears which is the main purpose of my unit use. why?

is it a mobile operator server issue or blackberry server issue? any advise would be welcome

Simon
belgium
Offline  
Old 08-31-2006, 09:42 AM   #2 (permalink)
Retired BlackBerryForums.com Moderator
 
d_fisher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Columbus, OH
Model: 9700
OS: SID 6.7
Carrier: AT&T
Posts: 4,455
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

If you just wiped your BlackBerry the Enterprise Activation icon should be there if the service provider allows it. Sounds like your service provider has your account provisioned incorrectly.
__________________
Doug

Remember, please try searching first!

Need a screenshot? ... Like JavaLoader?
Try using BBscreen .....Use JL_Cmder!
or BBScreenShooter!

[SIGPIC][/SIGPIC]
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.