BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-31-2006, 12:40 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8700g
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No service on 8700g BB

Please Login to Remove!

Hi,

I have been using my BB for about 3 months. I did not have any problems for first 2 months. From last one month I am loosing signal and says no serivce and never comes back to service untill next couple of hours irrespective of how strong is the signal strength in that area.

Does any one have this problem or any solutions for this?
Thanks
Offline  
Old 08-31-2006, 12:55 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Post Thanks: 61
Thanked 256 Times in 185 Posts
Default

I have not experienced that problem. Still, have you tried rebooting the phone, i.e, with the phone on, remove the back cover, take out the battery and replace it after about 30 seconds. That simple operation often clears up issues.

I would also make sure your Network (options > network) is set to Automatic, rather than Manual.
Offline  
Old 08-31-2006, 01:14 PM   #3 (permalink)
BBF Moderator
 
Stinsonddog's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Northern California
Model: 9700
PIN: Agaboobie
Carrier: AT&T
Posts: 5,518
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you might try an OS reinstall. Could be corrupt, or pay your bill. LOL
__________________
Shortcuts Rule!! Download Link:[Stinsonddog's Blackberry Tips ] GET TORCHED
@ Stinsonddog
Offline  
Old 08-31-2006, 01:24 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8700g
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders
I have not experienced that problem. Still, have you tried rebooting the phone, i.e, with the phone on, remove the back cover, take out the battery and replace it after about 30 seconds. That simple operation often clears up issues.

I would also make sure your Network (options > network) is set to Automatic, rather than Manual.

Hi,

I tried all these options. no luck. I would like to reinstall OS. Can some one tell me or point me to the steps to follow.

thanks
Offline  
Old 08-31-2006, 07:45 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
naviwilliams's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Model: 9900
Carrier: AT&T
Posts: 343
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Also, try turning off the wireless, and after 30 seconds turn it back on. Also, do you have an X in the top right corner when there is no service, or does it show GSM? I've had that before, turning off the wireless and back on corrects that...
__________________
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

1958 IBM typewriter parts catelog and price list OEM
$34.99
1958 IBM typewriter parts catelog and price list OEM pictureIBM Typewriter Roller OEM 1117828 New In Original Packaging
$45.0
IBM Typewriter Roller OEM 1117828 New In Original Packaging pictureIBM 1136433 OEM Ribbon,
$37.66
IBM 1136433 OEM Ribbon, pictureOEM CPU FAN & HEATSINK 14R0011 TSQC0039003--IBM SURE POS 4840-563 TOUCH SCREEN
$3.99
OEM CPU FAN & HEATSINK 14R0011 TSQC0039003--IBM SURE POS 4840-563 TOUCH SCREEN pictureIBM SELECTRIC 1 TYPEWRITER PART OEM CARD GUIDE PAIR NOS
$16.99
IBM SELECTRIC 1 TYPEWRITER PART OEM CARD GUIDE PAIR NOS picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.