BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-03-2006, 03:01 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Model: 7100g
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 4.1 woes continue

Please Login to Remove!

Having loaded 4.1.0.292 on my cingular 7100g and don't have any kind of browser, WAP or otherwise. Tried all the basic suggestions. I am on a corp BES but I used to get cingular to push the browser. No luck after several reloads of the OS and reactiviations.

I also downloaded Texas Hold'em 2 via DM and I see it under Options->Advanced->Applications but I have no icon for it (it's not hidden) and no way to launch it.

Any ideas?
Offline  
Old 09-03-2006, 06:16 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2006
Location: Florida
Model: 8700g
Posts: 100
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

For the browser, have you tried re-registering your device using the "Host Routing Table"? I have had to use this method with several 7100t's and 7105t's and actually my 8700g once.
__________________
RIM BlackBerry

T-Mobile:

- 8100 (rockin' the demo!), 8700g, 7100t, 6230
Offline  
Old 09-03-2006, 06:32 PM   #3 (permalink)
Latino Hasta La Muerte
 
Join Date: Jan 2005
Location: Denville, NJ.
Model: 7250
OS: 4.1
PIN: G!!!
Carrier: Verizon
Posts: 9,039
Post Thanks: 51
Thanked 305 Times in 293 Posts
Default

I recall some time ago upgrading the OS on my 7230 and afterwards needing to resend my service books to the handheld unit from the T-Mobile Blackberry page. Perhaps it's something like this with Cingular. Maybe it's something your BES Admin needs to push onto your unit.
Offline  
Old 09-03-2006, 07:32 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Model: 7100g
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I tried the host routing table thing a few times with Cingular on the phone. No joy. For the browser, I'm now thinking I do need my corp BES admin to do a push.

But why can't I see TH2? I know the load via DM went through and I can see it in the list of apps under options. Why no icon to start it I wonder?
Offline  
Old 09-05-2006, 10:25 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Model: 7100g
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Fixed!

Only had to do a "wipe" and reinstall the applications via DM (and reactivate the device, and get my admin to reset my account on the BES, and spend 2 hours on the phone with both cingular and RIM, and....)
Offline  
Old 09-05-2006, 06:38 PM   #6 (permalink)
Zro
CrackBerry Addict
 
Zro's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Model: 8800
Carrier: Rogers
Posts: 597
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Darn, sorry I didn't see this earlier. Not sure about the Texas holdem, shoulda just been a "remove through app loader, install again through app loader" to fix that, but maybe not.

As for the browser, I bet unless your BB info was corrupt in the mailbox then all you woulda needed to do was delete the current Desktop [IPPP] service book then connect the handheld to the USB cable, Generate new encryption keys, or have your BES admin push the service books out from the BB Manager.

If you had to have the BES admin remove you from the server, you run a program on your computer, then they add you back and you do an Enterprise Activation, then no, my ideas wouldn't have helped

Zro
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.