BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-06-2006, 08:15 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8700C
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Lookup not displaying all Active Directory content

Please Login to Remove!

Hello. I am relatively new to using BlackBerry's and have ran into a problem between our company's BlackBerrys and Active Directory.

We are running a Blackberry Enterprise server and when I perform a lookup, I don't receive all of the contact information that is listed out in Active Directory. My AD account has my desk phone, cell phone, fax, and other numbers, but it doesn't seem to pull that info. It only pulls my email address, pin number, and address. Is there a setting in the server or on each Blackberry that needs to be set to pull all contact info from Active Directory?

Thanks!

Steve
Offline  
Old 09-07-2006, 09:32 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2006
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wouldn't this depend on what e-mail application you're using at work? My company uses Lotus Notes and Lotus has its own account information that has nothing to do, nor does it sync, with AD. Any user information entered in Lotus would be available by doing a lookup.
Offline  
Old 09-07-2006, 09:52 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jan 2006
Model: 8830
Carrier: Verizon
Posts: 217
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Talk to your BES guys and make sure they've set up the right GAL bindings. Also it may depend if your GAL is populated by some secondary system, like an external LDAP, as opposed to all within the AD. Check your BES guys first. -Pk
__________________
http://www.packetknife.com
Offline  
Old 09-08-2006, 10:23 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
takeshi's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Houston
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 7,741
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

AFAIK lookup accesses the GAL, not AD. As packetknife said, the information in the two isn't necessarily the same.
Offline  
Old 10-04-2006, 10:10 AM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Mar 2005
Location: Washington DC
Model: all
Carrier: All carrier's
Posts: 315
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by packetknife
Talk to your BES guys and make sure they've set up the right GAL bindings. Also it may depend if your GAL is populated by some secondary system, like an external LDAP, as opposed to all within the AD. Check your BES guys first. -Pk

can you elaborate on this? Isn't this something that can be done in the registry? Just want to be sure, because I have this problem sometimes too.

and I get weird errors, in the logs.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.