BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-11-2006, 10:14 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8703
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Google Maps

Please Login to Remove!

Downloaded fine...program starts, then get error from terms and conditions screen stating "this program requires a data connection, and some BB devices require reconfiguration......" I tried to delete setting Google suggest on their troubleshooting but no go. ANY HELP?? Thanks!!
Offline  
Old 10-11-2006, 10:18 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
waine06's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Atlanta
Model: G1
Carrier: T-Mobile
Posts: 72
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try deleting the app. / then reinstall... When it downloads, pull the battery for a hard reset... Good Luck..
__________________
WAINE06
Offline  
Old 10-11-2006, 11:06 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
smilingburgers's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Orange COunty
Model: 8830
Carrier: Verizon
Posts: 41
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

if that does not work call VZW and ask for WDTS. They should be able to make sure you can properly access data.

Are you recieveing emails?
Offline  
Old 10-12-2006, 03:58 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Dr. Jerry's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Westchester, NY
Model: 8800
Carrier: Cingular
Posts: 93
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had that happen also. On the Google website...it gives you instructions on what to delete if that occurs. If I remember correctly...it was IPPP 5. I also put a check in the "something proxy" in the map choices. It then worked fine.
__________________
---------------
PIN 23FCAE18
GoogleTalk: ProfJerryG
Cingular 8800
Offline  
Old 10-12-2006, 07:46 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2005
Location: Central Massachusetts
Model: 9530
Carrier: VZW
Posts: 154
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I tried everythong to get this app to work on my 7100i and it never did, I got a 8703e last week and it now works like a champ. It dod take 2 attempts to get it to go on my bosss 8703 though, battery pull was the equalizer
__________________
Cheers!
JDP
7520>>7100i>>8703e>>8100>>8130>>9530
2004 2005 2006 2007 2008 2008
Offline  
Old 10-13-2006, 09:37 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,302
Post Thanks: 43
Thanked 580 Times in 575 Posts
Default

I needed a reset to get to work on an 8700c. From then it works great
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


9810 BES
Z10 on BES
9700 BIS
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.