BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-12-2006, 09:48 AM   #1 (permalink)
KCM
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2006
Model: none
Posts: 83
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default LED Light Sometimes Powers Off - Why?

Please Login to Remove!

Hi all,

I was sitting at my desk yesterday and happened to look over at my 8700g which was laying a few inches away....I noticed that the LED light wasn't blinking green....in fact it had stopped blinking all together. I picked it up and everything looked fine - was still on EDGE and had a strong signal.

It bothered me so I turned the wireless off and then back on and the green light came on again once connected.

Anyone else have this happen. It's happened once before (my BB is a month old) and I remedied it the same way.

Seems strange and there's a problem.

Thanks.
Offline  
Old 10-12-2006, 10:00 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
emccaff's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Model: 8700g
PIN: 23D66F7C
Carrier: T-Mobile
Posts: 43
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My 8700g has done the same thing a few times. I'm not sure why either.
Offline  
Old 10-12-2006, 12:23 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
whsbuss's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: SE PA.
Model: 9800
OS: 4.6.0.304
Carrier: AT&T
Posts: 2,791
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I see this as well on my 8703e. However after waiting approx. 10 minutes, it starts blinking again. Strange.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.