BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-06-2006, 03:16 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8700G
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry Gmail Error

Please Login to Remove!

Hey everyone..

I downloaded the GMAIL app yesterday, and was properly receiving emails for a while, until I started getting this error:

"The program is unable to connect to the server. This is likely a temporary problem. Please wait one minute and then try again."

However, I have been waiting a day.

Still nothing. I tried uninstalling and reinstalling the program...same error.

I think it might have to do with Allowing HTTP (NOT HTTPS) pages be displayed, but im not sure. If you know how I can find this setting and check to make sure its correct, then please let me know.

Unless this is a common issue plaguing everying else?

Thanks in advance.

-dr00t
Offline  
Old 11-06-2006, 03:34 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
ladydi's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Washington
Model: 8800
Carrier: T-mobile
Posts: 848
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What carrier are you using?
__________________
~Di~
Windows 2003
Exchange 2003
BES 4.1
Offline  
Old 11-06-2006, 03:37 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8700G
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

T-Mobile
Offline  
Old 11-06-2006, 04:42 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
ladydi's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Washington
Model: 8800
Carrier: T-mobile
Posts: 848
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

BB allows https conections. Have you pulled the battery? a nice reset often fixes most quirks. And are you on a BES?
__________________
~Di~
Windows 2003
Exchange 2003
BES 4.1
Offline  
Old 11-08-2006, 03:05 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Model: 8700
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am having the same problem, however, it is only with my main Gmail account. This one has over 1 GB of email in it, only 25 in the Inbox, but has 20+ label categories. I am able to sign in through the Gmail app under other "junk mail" accounts that I have, which have much less mail and few, if any, labels.

Ideas anyone?

I'm on a BlackBerry 8700c with Cingular, unlimited BlackBerry plan, connected to a BES 4 server.
Offline  
Old 03-16-2007, 10:51 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Los Angeles
Model: 8800
Carrier: AT&T
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the exact same problem... Cingular 8700c on a BES with the same error message.

This was working the first day and now it has stopped.
Offline  
Old 03-16-2007, 12:00 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Los Angeles
Model: 8800
Carrier: AT&T
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just found out BES admins are blocking it... pricks.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.