BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-03-2006, 11:58 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Washougal WA
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation 8700c keeps freeze up

Please Login to Remove!

i have gone thou 7 blackberry's they keep doing the same thing. they work great for a bit then when replace the batt it gets the cinngular blue screen with the hour glass and that is it. this all seams to be when syc with comp and the bb softwhere. was useing a USB hub now this last time it was plug in the tower.
have repalce the batt. sim card. cabales. and even got a new comp.
Offline  
Old 12-03-2006, 12:03 PM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: SGS7
Carrier: Verizon
Posts: 27,948
Post Thanks: 32
Thanked 470 Times in 406 Posts
Default

Seven BlackBerrys. Must be some sort of record.

What third party (non RIM) software are you using.
Offline  
Old 12-03-2006, 12:19 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Washougal WA
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy have used

this last time use Espell, chess (ota download) and Ramble so you can im on aol. and a raceing game from handango web. but the Ramble was downloaded last you have to change TCP setting to work. it has work before
Offline  
Old 12-03-2006, 12:23 PM   #4 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: SGS7
Carrier: Verizon
Posts: 27,948
Post Thanks: 32
Thanked 470 Times in 406 Posts
Default

"it has work before" but you have gone through seven BlackBerrys.
Something clearly isn't right.
Offline  
Old 12-03-2006, 12:29 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Washougal WA
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i know it sucks if i dont syc with comp then they work great. all this time and money is not good. was just wondering if any body had this problem.
could the setting of the TCP setting be the problem?
Offline  
Old 12-03-2006, 12:30 PM   #6 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: SGS7
Carrier: Verizon
Posts: 27,948
Post Thanks: 32
Thanked 470 Times in 406 Posts
Default

Since I've already said what I think the problem is, I will let others comment.

Seven BlackBerrys.
Offline  
Old 12-03-2006, 12:32 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Washougal WA
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks
Offline  
Old 12-03-2006, 08:02 PM   #8 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: Cheerios
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 9,960
Post Thanks: 121
Thanked 861 Times in 828 Posts
Default

changing TCP setting may be causing the lockup. Does it work when you get it and die after you load software and change settings? Sound like you need to use something else to play games.
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


Z10 on BES
Z10 on BIS
Offline  
Old 12-03-2006, 10:06 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Washougal WA
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ok

some did after just sysc them with the comp (that was the old comp). now just installed the Espell progem and did not sysc the PIM so will see will how that works.
thanks.
so the TCP setting could lock it up? still kind of new with the backberry OS
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.