BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-19-2006, 02:18 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8700g
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default what happend to my Ramble? pls help

Please Login to Remove!

I was using yak-on and luved it. it worked fine, until the trial expired.. I didnt even know it was only a trial.. anyways, i then turned to Ramble.. Not as good but it works and its free.. I didn't change any settings or anything on my blkberry and today i get a message when i try to sign on that reads "invalid connection string, bad DNS address." I've been using Ramble for the last week and never had a problem and like i said, I didnt change anything so I dont know how the DNS is bad.. Honestly, I dont even know what DNS is.. so can someone pls help me with my little problem.. I'm bored at work and need to chat with ppl!! hahah, j/k
Offline  
Old 12-19-2006, 02:58 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
jetspeedz's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Model: 9900
Carrier: ATT
Posts: 603
Post Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

check your tcp settings probably reset
Offline  
Old 12-19-2006, 03:02 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8700g
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

how would they get changed tho? and how do i reset.. looking under advanced option -> TCP all there is, is APN, Username, and Password. there is no reset.
Offline  
Old 12-19-2006, 05:26 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
allenranger2's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: New York
Model: 8700g
Carrier: AT&T
Posts: 300
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by SBC DJ Danyo
how would they get changed tho? and how do i reset.. looking under advanced option -> TCP all there is, is APN, Username, and Password. there is no reset.
The only way to make this message go away is to do a hard reboot. This happens to me once every maybe 10 logons or so? Restarting the BB will resolve the issue.
__________________

BB 8700g & 9000 Bold AT&T
Offline  
Old 12-20-2006, 01:14 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8703e
Carrier: Verizon
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

happens to me too but if i keep trying to login eventually it works, it seems like it has to do with my reception
Offline  
Old 12-20-2006, 01:17 PM   #6 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8700g
Carrier: NO One
Posts: 811
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have been using Gtalk with AIM transport. It works well on my 8700g with TMO. I have not been using the Ramble for a long time.
__________________
-- TMO Blackberry 8700g since 09/24/2006
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.