BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 12-21-2006, 08:47 AM   #1 (permalink)
ezrunner's Avatar
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default 7290

Please Login to Remove!

I have a 7290 that i purchased from EBAY. Fortunately no major problems in fact it looks brand new. not to often but once in awhile I will pull it from holster and it will be blank and take a couple minutes to turn on . not a major issue a minor inconvenience. every now in then I have to do a battery pull. any thoughts? might a wipe and re-load resolve the issue?
Old 12-21-2006, 09:06 AM   #2 (permalink)
Retired BBF Moderator
paulbblc's Avatar
Join Date: Oct 2005
Location: Twin Cities, MN
Model: ip 3g
PIN: 8675309
Carrier: AT&T
Posts: 3,555
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

It is possible that a wipe/re-load will fix the problem. Try it out, I think it's your best bet.
Old 12-21-2006, 12:19 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Mensa
tsac's Avatar
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,834
Post Thanks: 47
Thanked 652 Times in 639 Posts

Had that issue on an old 7290. the thing worked great except for the delay. I did not get the delay until i loaded BBlight software. Reloaded the os and reloaded BBlight and it worked well , no more delay.
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button

9810 BES
Z10 on BES
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.