BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-27-2006, 01:22 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2004
Model: 8900
Carrier: t-mobile
Posts: 56
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default T-Mobile IM app not working anymore

Please Login to Remove!

For the past several weeks I have been unable to use the built-in IM app on my T-Mobile 8700. When I try logging into either AOL or MSN, both get hung up in the "receiving buddies" phase, but eventually they both time out. Interestingly if I am logged onto IM on my PC at the time I do automatically get logged off, so I know that the 8700 is doing something. Any ideas here?
Offline  
Old 12-27-2006, 01:34 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 7100T
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That's interesting. Wish I had an answer for you. But I will pile on, since I'm having a similar problem with the OZ messenger app on my T-Mob 8100. I was logged into AIM on my Mac when I attempted to log into it on my Pearl and it hasn't worked since. I did get notified that I was logged on elsewhere and dutifully followed the prompts to kill the remote session on my Mac, but logging in through OZ eventually failed and hasn't worked since.

Now if I try to use OZ it hangs at 20% through the sign on process at which point I'll get an SMS from #4760 with a bunch of gibberish that does make it clear I've successfully authenticated with aol's Oscar server, but eventually I get an error in OZ stating that there was a communication error and it closes out.

I just upgraded the handheld OS to get my new 2GB microSD card working, hoping it might cure the OZ problem at the same time, but no luck.
Offline  
Old 12-27-2006, 01:48 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
tprime's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Jamaica,Queens,NYC
Model: 9700
OS: 6.0.0.448
Carrier: Tmobile
Posts: 253
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I encountered this problem last year when i first brought my bb 7100t. I have since deleted that Oz IMsgr off my BB7100t and immediately when I got my 8700g. If you use AIM try Ramble. Yahoo and Google talk you can Download from BBhelp website. For msn I recently installed Verichat. That Oz program seem to be a bust for most people.
__________________
Tprime
7100t,8700g,8100,8120 now<9700 Bold and playbook
Lets Go Mets!
Offline  
Old 12-27-2006, 03:17 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2004
Model: 8900
Carrier: t-mobile
Posts: 56
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah, I would definitely agree that the OZ software is unstable. Even prior to this problem it would go through periods of flakiness. I tried to access the website where you can d/l the software, thinking that a reinstall might fix the problem, but I can't even connect to the URL anymore. I was also wondering if this could be some type of service book issue, and perhaps deleting/re-downloading the appropriate service books could also fix the problem.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.