BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-02-2007, 10:58 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8700
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BB 8700 and Plantronics 510

Please Login to Remove!

I have had 3 bluetooth plantronics headsets. The most current one is the 510. For all 3 I can get the BB and headset to pair but when I go to use the headset I get about 8 seconds of audio headset and then the audio goes back to the BB.

Any thoughts or suggestions? I hate wires.
Offline  
Old 01-08-2007, 02:07 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8700
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BT Issue Resolved... Sort-of

I could not get any of my BT headsets to work with my 8700c. I was able to get them to work with a coworkers 8700c. I contacted our corporate communication/IT dept who in turn contacted Cingular. Cingular sent me another 8700c and it now works. Go figure.
Offline  
Old 01-08-2007, 02:15 PM   #3 (permalink)
No longer Registered.
 
greggebhardt's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Jacksonville, FLorida
Model: 9000!
PIN: NOT!
Carrier: AT&T
Posts: 3,762
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sounds like your BT was simply not working on your original 8700c.
Offline  
Old 01-08-2007, 02:19 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
DanMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Ottawa, ON Canada
Model: 8703e
PIN: 3015cb8b
Carrier: Telus Mobility
Posts: 134
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have a BB 8703e and I'm wondering how the 510 is with your BB. Sound, battery life, etc.
__________________
PIN:3015cb8b
Born of love...Betrayed by Fate!
Spawn
Telus Mobility
BB 8703e
Offline  
Old 01-09-2007, 10:16 AM   #5 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
takeshi's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Houston
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 7,741
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The 510 works really well with my 8700c. Check out the Bluetooth forum.
Offline  
Old 01-09-2007, 10:18 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8700
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have the 320 and it took awhile for me to get it to connect to the 8700c. Now that its connected it works fine..
Offline  
Old 01-10-2007, 02:15 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8700c
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ugh

Quote:
Originally Posted by dmkerr
I have had 3 bluetooth plantronics headsets. The most current one is the 510. For all 3 I can get the BB and headset to pair but when I go to use the headset I get about 8 seconds of audio headset and then the audio goes back to the BB.

Any thoughts or suggestions? I hate wires.
Same exact problem, 510 pairs fine but after 8 seconds call is back at handset. This is on my second 8700c and Plantronics says it's RIM's fault in design of the BB
Offline  
Old 01-10-2007, 03:20 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2006
Location: TN
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 42
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have had my plantronics 510 since April 2006 and used it for 6 months on my 8700c and now have used it for 3 months on my 8703e without any issues at all. I never had any issues setting it up. Just thought I would offer this up so that you would know it is possible to use it will the 8700 series...
Offline  
Old 01-13-2007, 03:22 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8703e
Carrier: Sprint
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've been using the Plantronics 510 w/ windsmart for about 4 months now on my 8703e with Sprint. I also have it paired up with my Nextel Motorola i870 at the same time. Sound quality and battery life is awesome!

My only complaint is that once in a blue moon it tends to disconnect on its own. Normally from only 1 device at a time. Im not sure as to what exactly is causing the problem, but it only takes a few seconds to just connect it again.

We just got the new Plantronics 650/655 (cant remember which model it is). Thinking of picking that up soon. I throw up a review if that happens!
__________________
-KoVeRt

Sprint Employee
8703e
Offline  
Old 01-23-2007, 01:58 PM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8700C
Carrier: Cingular
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just upgraded to the 8700c and have the P510. When I first turn it on, it connects/disconnects every 10 seconds for five minutes and then is fine. No idea why. Other than that, it's a great headset and works well in my "sports car" environment.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.