BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-12-2007, 11:15 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2007
Model: 7250
Carrier: verizon
Posts: 25
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry 7250 only charges with wall charger when it is turned off

Please Login to Remove!

Ok first off I did read all the other posts about this issue and mine is a little different.. Thanks for reading..

ok heres the lowdown...

My blackberry 7250 will not charge when it is turned on with the wall charger but it will charge when it is turned on with the car adapter....(wierd)

The only time the wall charger works is if the phone is turned off. and yes I have tried different wall chargers and I know they work...and yes the wall outlet is live..

Any Ideas?

Thanks
Offline  
Old 02-13-2007, 12:18 AM   #2 (permalink)
Liv
BlackBerry Extraordinaire
 
Liv's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: San Antonio, TX - Seattle, WA
Model: 8330
Carrier: Sprint
Posts: 1,093
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That is so weird, I have never heard of that before.

So you have tried different outlets with the same wall charger? No go?
Have you tried a new wall charger? It sounds like something in the BB, not a setting issue.

Do you have insurance? You may want to take it into your service provider, sounds like something inside is wacked out.
__________________

Device: Sprint 8330 Curve - Crimson
My heart belongs to Seattle18 (Who I met on the Forums, ironic.)
Offline  
Old 02-13-2007, 12:36 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8830
Carrier: TELUS
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Chargers

The wall charger and the car charger both supply the same voltage to your BB for running and charging. Are you sure you tried a totally different wall unit? How does your BB react if you plug your USB in from your PC?

-Ryan
Offline  
Old 02-14-2007, 08:44 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2007
Model: 7250
Carrier: verizon
Posts: 25
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default wierd

yep tried different wall plugs and everything....I troubleshoot for a living so I have removed all of the variables I could think of...I did just think of something could it have anything to do with old software? I am running 4.0...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.