BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-20-2007, 10:24 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
mackie99's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 47
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Browser and Media Net Missing

Please Login to Remove!

I did the Switch Device Wizard to get the stuff off my 8100 to my 8800 and now my browser and Media Net are both missing.

Also, device wizard did not copy any programs (i.e., google maps, opera, maps, etc.).

How do I get at least the browser and media net back?

Thanks.
Offline  
Old 02-20-2007, 10:32 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Sep 2004
Model: 8800
Carrier: Several
Posts: 227
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mackie99
I did the Switch Device Wizard to get the stuff off my 8100 to my 8800 and now my browser and Media Net are both missing.

Also, device wizard did not copy any programs (i.e., google maps, opera, maps, etc.).

How do I get at least the browser and media net back?

Thanks.
If you send the service books you should at least get MEdia net back. You can send the service books from here:

BlackBerry Internet Service

Some other people reported that applications were not copied over as well, though I didn't experience that. Are you using the current version of Desktop Manager?
Offline  
Old 02-20-2007, 10:33 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
mackie99's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 47
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm using 4.2 with service pack 1.

I'll try your suggestion. Thanks
Offline  
Old 02-20-2007, 10:34 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
mackie99's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 47
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

bollar,

Thanks...That worked.
Offline  
Old 02-20-2007, 10:36 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Sep 2004
Model: 8800
Carrier: Several
Posts: 227
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm glad to hear it!

Did you get MEdia Net and Browser back?
Offline  
Old 02-20-2007, 10:38 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
mackie99's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 47
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, I got both back.

Thanks again.
Offline  
Old 02-21-2007, 09:25 AM   #7 (permalink)
CrackBerry Addict
 
justin.culp's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Model: SOLD
Carrier: at&t
Posts: 760
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you can also go into advanced settings, host routing table, and re-register.
__________________
8800 att/cingluar For Sale w/2G MicroSD
http://www.blackberryforums.com/buy-...-cingular.html

Offline  
Old 03-02-2007, 01:36 AM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: DALLAS
Model: 8100
Carrier: t-mobile
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Thank You Justin

Got my browser back. Any idea what happened?
I wanted to test Opera Mini and WeatherBug. When I installed WeatherBug the browser was missing...thanks for your advice in getting it back.
__________________
my blackberry doesn't interfere with my life...however life sometimes does interfere with my blackberry TMO 8100
Offline  
Old 03-02-2007, 03:11 PM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Strugglin's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Atlanta, GA
Model: 9700
Carrier: AT&T Orange
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mackie99
I did the Switch Device Wizard to get the stuff off my 8100 to my 8800 and now my browser and Media Net are both missing.

Also, device wizard did not copy any programs (i.e., google maps, opera, maps, etc.).

How do I get at least the browser and media net back?

Thanks.

I did a restore from my 8700 and my broswer is missing as well. I tried to resend the service books and noticed that i'm not getting E-mails either. Can someone help???


**update**
Disregard my last msg. I followed justin.culp's advise and I have my "Personal Email Setup" prompt. I think I got it from there.

Last edited by Strugglin : 03-02-2007 at 03:16 PM.
Offline  
Old 03-02-2007, 03:17 PM   #10 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: iPh6
Carrier: AT&T
Posts: 27,821
Post Thanks: 33
Thanked 442 Times in 382 Posts
Default

Does it show EDGE at the top?
Offline  
Old 03-02-2007, 03:20 PM   #11 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Strugglin's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Atlanta, GA
Model: 9700
Carrier: AT&T Orange
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NJBlackBerry
Does it show EDGE at the top?
yes, I has EDGE (all caps) at the top. I think I got it now. I should have read the entire thread before posting my question.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.