BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-21-2007, 04:12 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Turboman93's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Austin, TX
Model: 9700
OS: 5.0.0.593
Carrier: AT&T
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Cingular Media Net

Please Login to Remove!

Hey guys,

I'm having a problem with my 8800 getting to the MEdia Net using the icon on the phone. I get an error stating:

Unable to connect to the Internet, please try again later. If the problem persists please contact your service provider.

I'm sure this is a configuration problem in my 8800 as my 8700c was working just fine right before I moved the SIM over. Can anyone help me with getting the correct settings?

TIA.

-Shawn
Offline  
Old 02-21-2007, 04:16 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
AngelJo008's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Model: 9530
OS: Mac OS X
Carrier: Verizon
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

try resending the service books. Others have done this and it has solved their problem
Offline  
Old 02-21-2007, 04:22 PM   #3 (permalink)
LCC
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2007
Location: Atlanta
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 99
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by AngelJo008
try resending the service books. Others have done this and it has solved their problem

Didn't seem to work for me. I need the TCP settings but can't find the thread where listed.
Offline  
Old 02-21-2007, 04:25 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Turboman93's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Austin, TX
Model: 9700
OS: 5.0.0.593
Carrier: AT&T
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just went to my BES server and resent the service book and no change. Thanks for the suggestion though. Anyone else?
Offline  
Old 02-21-2007, 04:29 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
wangta01's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Los Angeles, CA
Model: 8900
Carrier: AT&T
Posts: 418
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Heh - looks like we're having similar problems. Look at the topic below this one...I can't get the browser to work, but my media net works fine ;)
Offline  
Old 02-21-2007, 04:33 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Turboman93's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Austin, TX
Model: 9700
OS: 5.0.0.593
Carrier: AT&T
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah I saw that. I just did a register again in the Host Routing Table section to no avail. I can get out just fine with the BB Broswer since I'm on a BES. But I have some ringtones to get on this phone. I know it's a lame reason but one none the less.
Offline  
Old 02-21-2007, 08:27 PM   #7 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Pizzle's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South Florida
Model: 8310
PIN: T + PINT = QUART
Carrier: at&t
Posts: 2,385
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try this: http://www.blackberryforums.com/gene...t-browser.html
Offline  
Old 02-21-2007, 08:46 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Turboman93's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Austin, TX
Model: 9700
OS: 5.0.0.593
Carrier: AT&T
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah did that and no luck. Calling Cingular Customer Care. *shudders*
Offline  
Old 02-21-2007, 10:11 PM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Turboman93's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Austin, TX
Model: 9700
OS: 5.0.0.593
Carrier: AT&T
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Problem resolved. They didn't have Internet turned on in my account. I can get to everything now.

Thanks for everyone who helped.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.