BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-23-2007, 08:26 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2006
Location: Pittsburgh, PA
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't Get MMS To Work on 8800

Please Login to Remove!

I cannot get the MMS function to work on the 8800. When someone sends me a MMS message (photo) from their camera phone to me (as an example), the photo will not download. I have also tried to send the pre-loaded "birthday" and that MMS will not go through. Keeps getting 'X' beside messasage when sent out.


Any ideas? BTW, I put my sim card back in my 8100 just to make sure I am not having a network probelm & I can send and receive photo's with no probelm on the 8100.
Offline  
Old 02-23-2007, 08:51 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
b00st3d's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: New Orleans, LA
Model: 9000
Carrier: at&t
Posts: 246
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you have to go to settings/options/advanced options/tcp
put these settings in:

apn: wap.cingular
username: [email address]
password: cingular1
Offline  
Old 02-23-2007, 09:21 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2006
Location: Pittsburgh, PA
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks...that seemed to work...was able to send an outging mms....
Offline  
Old 02-23-2007, 09:34 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2006
Location: Sacramento
Model: 8100
Carrier: at&t
Posts: 56
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by b00st3d
you have to go to settings/options/advanced options/tcp
put these settings in:

apn: wap.cingular
username: [email address]
password: cingular1
Thanks... that helped me too! Gotta luv it when settings are just blank when you buy a phone that's packaged and designed for a particular carrier...
Offline  
Old 03-12-2007, 02:48 AM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
sesso's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Phoenix, AZ
Model: 8330
OS: 4.5.0.77
Carrier: Verizon
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

didnt work for me any ideas?
Offline  
Old 03-12-2007, 04:37 AM   #6 (permalink)
CrackBerry Addict
 
mas90guru's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Connecticut
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 655
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by sesso
didnt work for me any ideas?

Check the settings (spelling, capitalization, etc).

When I first did this a while ago, it didn't work either. While double checking settings I found that I typed something wrong.
__________________
http://www.s-consult.com
Schulz Consulting
Sage MAS 90 and MAS 200 Support and Consulting
Offline  
Old 03-12-2007, 04:42 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: MD/DC/VA
Model: 8800c
Carrier: AT+T Mobility
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation APN User/Pass are case sensitive

Quote:
Originally Posted by mas90guru
Check the settings (spelling, capitalization, etc).

When I first did this a while ago, it didn't work either. While double checking settings I found that I typed something wrong.

user/pass needs to be capitalized:

APN: wap.cingular
USER: [email address]
PASS: CINGULAR1
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.