BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-24-2007, 12:03 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Model: 8800
Carrier: cingular
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New 8800 - vibrate doesn't work

Please Login to Remove!

not in any profile - anyone else experience this? any fix to try before exchanging?
Offline  
Old 02-24-2007, 12:15 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Sparkomatic's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Orange County, CA
Model: Bold
OS: 4.6
PIN: S & Needles
Carrier: I don't even know her
Posts: 841
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

So you only have None and Tone as options? That's really weird.
__________________
Brandon
My Website & Twitter
Offline  
Old 02-24-2007, 12:44 AM   #3 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Sep 2006
Location: chicago
Model: 8800
Carrier: tmobile
Posts: 137
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yea thats weird
Offline  
Old 02-24-2007, 01:44 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Model: 8800
Carrier: cingular
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

vibrate option is there in all profiles, phone just doesn't vibrate
Offline  
Old 02-24-2007, 01:56 AM   #5 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8700G
Posts: 555
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have you attempted a battery-pull after saving a new setting? If not, try it. If this doesn't help, you'll likely have to replace it.
Offline  
Old 02-24-2007, 07:37 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Model: 8800
Carrier: cingular
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

that's what i thought
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.